Uudisrakennuksen putkityöt

Takuuputki hoitaa kaikki uudiskohteiden putkityöt:

1. Vesi- ja viemärityöt

2. Ilmanvaihtotyöt

3. Lämmönlähteet ja lämmitystyöt

4. Vesikalusteet ja ilmanvaihtokalusteet

5. Mittaukset, säädöt ja koeponnistukset

Tarvitsetko luotettavan putkimiehen
Hoitamaan uudisrakennuksen putkityöt?

Takuuputki hoitaa kaikki uudiskohteiden putkityöt kokonaisurakkana tai osan kokonaisuudesta.

Hoidamme putkityöt sovitusti kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Olemme paikalla ajoissa ja hoidamme työn aikataulun mukaisesti. Mikäli suunniteltu aikataulu on liian tiukka, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin.

Pyydä tarjous putkitöistä

  Olen kiinnostunut:

  Lähettämällä arviopyynnön hyväksyt tietosuojaselosteen.

  Katso videolta Takuuputken ajatuksia putkitöistä

  Takuuputken tapa tehdä

  TAKUULLA PAIKALLE SOVITUSTI

  Tulemme paikalle sovittuna aikana. Kunnioitamme asiakkaamme sekä mahdollisten muiden työlajien harjoittajien aikaa.

  TAKUULLA HUOLELLINEN

  Teemme työt huolellisesti jokaisessa työn vaiheessa. Tämä on yksi salaisuuksistamme tyytyväisen asiakkaan takana.

  TAKUULLA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

  Työn jälkeen asiakkaan tulee olla tyytyväinen. Se oikeuttaa Takuuputken olemassaolon, sillä emme näe järkeä toiminnassa, jonka lopputuloksena asiakas on tyytymätön.

  JÄRJESTELMÄTAKUU

  Kun työt on tehty hyvin, annamme toimittamallemme järjestelmälle pitkän takuun, joka takaa asiakkaan mielenrauhan järjestelmän elinkaaren aikana.

  ASIAKASPALAUTTEITA

  Miksi valita Takuuputki tekijäksi?

  Takuuputken juuret ovat syvällä uudiskohteiden putkitöissä. Takuuputken perustaja Risto Korhonen aloitti putkityöt lähes 10 vuotta sitten uudisrakennusten parista ja on jatkanut niitä edelleen.

  Takuuputken asiakkaisiin kuuluvat yksityiset pientalorakentajat, isommat LVI urakointiliikkeet sekä suurimmat valtakunnalliset rakennusliikkeet.

  Vesi- ja viemärityöt

  Vesi- ja viemäritöissä asennetaan rakennukseen toimivat ja laatustandardien mukaiset käyttövesi-, lämmitys-, ja viemäröintijärjestelmät. Ensin asennetaan viemärihajotukset taloon ja lopuksi järjestelmä kytketään joko kunnallisviemäriin tai haja-asutusalueella omaan harmaa ja jätevesijärjestelmään.

  Tämän jälkeen asennetaan käyttövesiputkistot jakotukilta vesipisteille LVI-suunnitelman mukaisesti. Lopuksi järjestelmä koeponnistetaan ja siitä laaditaan koepainepöytäkirja. 

  Järjestelmä koepainetaan 10barin paineella 30 min, jonka jälkeen paine pudotetaan 5 bariin 90 min. Siinä vaiheessa paine nousee itsestään noin 1 barin verran, jolloin viimeistään saadaan varmistettua, ettei järjestelmä vuoda.

  Lopuksi vesipisteet kalustetaan asianmukaisilla vesikalusteilla.

  Ilmanvaihtotyöt 

  Ilmanvaihtotöissä rakennukseen asennetaan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä.

  Putkistot asennetaan suunnitelmiin piirrettyjen putkilinjojen mukaan. Ilmanvaihtoputkistot on syytä eristää Suomessa lämpötilavaihteluiden vuoksi erittäin tarkasti, ettei kondensiovettä kerry välikatolle ja sitä kautta talon rakenteisiin. Putkistot myös kannakoidaan huolellisesti, ettei putkiliitokset pääse irtoilemaan.

  Putkiläpiviennit teipataan ilmatiiviiksi höyrysulkuteipillä, jotta talosta saadaan energiatehokkuusstandardien ja nykyisten rakennusmääräysten mukaiset. 

  Lopuksi asennetaan ilmanvaihtoventtiilit, lukitaan ne ja mitataan ja säädetään järjestelmä suunnitelmien mukaisesti. Toimenpiteestä laaditaan ilmanvaihtomittauspöytäkirja.

  Takuuputki Putkimiehille

  Takuuputken tavoitteena on olla paras työpaikka putkimiehelle, oikea putkimiehen paratiisi. Paras työpaikka houkuttelee parhaa tekijät, jolloin myös laatu on takuulla alan kärkeä.

  Putkimies tykkää, kun tekijää arvostetaan, palkkaus on reilu, työkalut ovat parasta laatua, projektit johdetaan ja organisoidaan hyvin – kukaan parhaista tekijöistä ei opiskellut putkimieheksi saadakseen viettää päivät pitkät tukussa. Hyvä putkimies haluaa tehdä töitä ammattilaisten kanssa, eli muiden hyvien putkimiesten kanssa.

  Kun valitset Takuuputken, voit luottaa siihen, että saat alan kärkitekijät hommiin. Et välttämättä saa meiltä halvinta tarjousta, mutta kokonaisuutta katsoessa olemme edullinen. Kun asiat tehdään kerralla oikein, säästyy aikaa, hermoja ja rahaa.

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!