Ajatuksia Takuuputken takana

Takuuputki on Tampereella perustettu putkiliike, joka tarjoaa LVI -asennuspalvelua pientalojen saneerauskohteisiin sekä uudiskohteisiin.

Näiden asioiden eteen teemme töitä joka päivä

PARAS ASIAKASKOKEMUS PUTKILIIKKEESTÄ

Toimintamme vaikutuksen tavoitteena on saavuttaa jokaisessa projektissa 100% asiakastyytyväisyys. Mielestämme meillä ei ole varaa jättää taaksemme yhtään tyytymätöntä asiakasta. Meillä on varaa jättää taaksemme ainoastaan supertyytyväisiä asiakkaita, jotka haluavat pyytämättä suositella meitä eteenpäin.

PARAS TYÖPAIKKA PUTKIMIEHELLE

Työntekijämme ovat Takuuputken selkäranka. Haluamme luoda putkiliikettä, jossa putkimies voisi kukoistaa ja kehittyä parhaalle tasolleen. Työpaikka, johon päästäkseen haluaa tehdä jo koulusta asti kovasti töitä.

PARAS TYÖNLAATU ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA

Tavoitteenamme on tehdä työt siten, että paras laatu saavutetaan heti ensikerralla. Tämä edellyttää työvaiheiden ja parhaiden käytänteiden syvällistä tuntemistä sekä huolellista työotetta.

Takuuputken toimintaperiaate

“Keskitymme olemaan erinomaisia perusasioiden tekemisessä, koska mielestämme sieltä kumpuaa takuulaatu niin järjestelmien toteutukseen, asiakaskokemukseen kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen.”

– Risto Korhonen, Putkimies, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Täytä lomakkeen tiedot tai soita suoraan asiakaspalveluun.

Soita nyt: 045 310 5721

info@takuuputki.fi

Pyydä maksuton arvio remontista

    Olen kiinnostunut:

    Lähettämällä arviopyynnön hyväksyt tietosuojaselosteen.

    Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!