Lämpöverkkoremontti lisää viihtyvyytä ja energiatehokkuutta

Toteuta käyttövesiremontti Takuuputken kanssa:

1. Erinomainen hinta-laatusuhde

2. Nuoret ja reippaat ammattilaiset

3. 30 v. järjestelmätakuu

Onko kotisi lämpöverkko remontin tarpeessa?

Useat lämpöverkot ovat vaihtokunnossa 25 vuoden käyttöiän jälkeen, koska vesivahingon riski kasvaa hapettuneessa putkistossa.

Lämpöverkkoremontissa vanhat rautaputket ja patteriverkosto poistetaan ja tilalle asennetaan uusi verkosto pintavetona. Lopputuloksena ovat kauniit ja energiatehokkaat patterit sekä pitkäkestoinen putkisto.

Pyydä maksuton arvio remontista

  Olen kiinnostunut:

  Lähettämällä arviopyynnön hyväksyt tietosuojaselosteen.

  Katso videolta Takuuputken ajatuksia remontista

  Takuuputken tapa tehdä

  TAKUULLA PAIKALLE SOVITUSTI

  Tulemme paikalle sovittuna aikana. Kunnioitamme asiakkaamme sekä mahdollisten muiden työlajien harjoittajien aikaa.

  TAKUULLA HUOLELLINEN

  Teemme työt huolellisesti jokaisessa työn vaiheessa. Tämä on yksi salaisuuksistamme tyytyväisen asiakkaan takana.

  TAKUULLA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

  Työn jälkeen asiakkaan tulee olla tyytyväinen. Se oikeuttaa Takuuputken olemassaolon, sillä emme näe järkeä toiminnassa, jonka lopputuloksena asiakas on tyytymätön.

  JÄRJESTELMÄTAKUU

  Kun työt on tehty hyvin, annamme toimittamallemme järjestelmälle pitkän takuun, joka takaa asiakkaan mielenrauhan järjestelmän elinkaaren aikana.

  ASIAKASPALAUTTEITA

  Näin lämpöverkkoremontti tehdään oikein

  Onnistunut lämpöverkkoremontti syntyy toimivaksi todetun prosessin tuloksena. Kun asiat tehdään huolellisesti ja oikein heti alusta alkaen, saadaan takuulla hyvä lopputulos. Lämpöverkkoremonttiin kuuluu seuraavat vaiheet, joista toimitetaan remontin lopuksi asiallinen dokumentaatio.

  1. Tarvekartoitus ja suunnitelman teko
  2. Tarjous ja sopimus
  3. Työn aikataulutus ja resursointi
  4. Aloituskatselmus kohteessa
  5. Läpivientien poraaminen
  6. Putkilinjojen asennus
  7. Vanhojen patterien ja putkien poisto
  8. Uusien patterien asennus
  9. Uuden järjestelmän kytkentä
  10. Koeponnistus & loppusiivous
  11. Kohteen lopputarkastus ja luovutus

  Kauanko lämpöverkkoremontti
  kestää omakotitalossa?

  Omakotitalon lämpöverkkoremontti valmistuu viikon aikana. Remontin aikana talossa voi asua normaalisti, eikä arki häiriinny juurikaan. Lämmitys on pois käytöstä vain uuden järjestelmän kytkennän ajan, eli muutaman tunnin.

  Lämpöverkkoremontissa vesikiertoiset patterit uusitaan ja uusi putkisto tehdään pintavetona. Rakenteita ei siten tarvitse lähteä avaamaan. Vanhat putket tyhjennetään, tulpataan ja jätetään talon rakenteiden sisään.

  Paljonko lämpoverkkoremontin hinta on?

  Omakotitalon lämpoverkkoremontin hinta uusittuna maksaa 5 000 -10 000 euroa. Patteriremontin hintaan vaikuttaa mm. vaihdettavien pattereiden määrä, putkivetojen määrä sekä läpiviennit.

  Vesikiertoisen patteriverkoston remontoinnin hinnasta saa kotitalousvähennystä työn osuudesta.

  Miksi valita Takuuputki?

  Takuuputki on erikoistunut omakotitalojen lämpöverkkojen remontointiin. Tunnemme iäkkäät lämmitysputket kuin omat taskumme ja osaamme tehdä putkiremontin kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

  Takuuputken tavoitteena on olla paras työpaikka putkimiehelle, oikea putkimiehen paratiisi. Paras työpaikka houkuttelee parhaa tekijät, jolloin myös laatu on takuulla alan kärkeä.

  Putkimies tykkää, kun tekijää arvostetaan, palkkaus on reilu, työkalut ovat parasta laatua, projektit johdetaan ja organisoidaan hyvin – kukaan parhaista tekijöistä ei opiskellut putkimieheksi saadakseen viettää päivät pitkät tukussa. Hyvä putkimies haluaa tehdä töitä ammattilaisten kanssa, eli muiden hyvien putkimiesten kanssa.

  Kun valitset Takuuputken, voit luottaa siihen, että saat alan kärkitekijät hommiin. Et välttämättä saa meiltä halvinta tarjousta, mutta kokonaisuutta katsoessa olemme edullinen. Kun asiat tehdään kerralla oikein, säästyy aikaa, hermoja ja rahaa.

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!