Lämmitysremontti vie kotisi lämmityksen nykyaikaan

Toteuta käyttövesiremontti Takuuputken kanssa:

1. Erinomainen hinta-laatusuhde

2. Nuoret ja reippaat ammattilaiset

3. 30 v. järjestelmätakuu

Voisiko kotisi lämmityslasku olla pienempi?

Lämmitysremontissa vanha lämmönlähde vaihdetaan uuteen, kustannustehokkaampaan lämmönlähteeseen. Tyypillisesti sähkölämmitys tai öljylämmitys vaihdetaan maalämpöön tai vesi-ilmalämpöpumppuun, mikä tuo huomattavia kustannussäästöjä ja vaivattomuutta.

Pyydä maksuton arvio remontista

  Olen kiinnostunut:

  Lähettämällä arviopyynnön hyväksyt tietosuojaselosteen.

  Katso videolta Takuuputken ajatuksia remontista

  Takuuputken tapa tehdä

  TAKUULLA PAIKALLE SOVITUSTI

  Tulemme paikalle sovittuna aikana. Kunnioitamme asiakkaamme sekä mahdollisten muiden työlajien harjoittajien aikaa.

  TAKUULLA HUOLELLINEN

  Teemme työt huolellisesti jokaisessa työn vaiheessa. Tämä on yksi salaisuuksistamme tyytyväisen asiakkaan takana.

  TAKUULLA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

  Työn jälkeen asiakkaan tulee olla tyytyväinen. Se oikeuttaa Takuuputken olemassaolon, sillä emme näe järkeä toiminnassa, jonka lopputuloksena asiakas on tyytymätön.

  JÄRJESTELMÄTAKUU

  Kun työt on tehty hyvin, annamme toimittamallemme järjestelmälle pitkän takuun, joka takaa asiakkaan mielenrauhan järjestelmän elinkaaren aikana.

  ASIAKASPALAUTTEITA

  Näin lämmitysremontti tehdään oikein

  Onnistunut lämmitysremontti syntyy toimivaksi todetun prosessin tuloksena. Kun asiat tehdään huolellisesti ja oikein heti alusta alkaen, saadaan takuulla hyvä lopputulos. Lämpöverkkoremonttiin kuuluu seuraavat vaiheet, joista toimitetaan remontin lopuksi asiallinen dokumentaatio.

  1. Tarvekartoitus ja suunnitelman teko
  2. Tarjous ja sopimus
  3. Työn aikataulutus ja resursointi
  4. Aloituskatselmus kohteessa
  5. Vanhan lämmönlähteen irroitus
  6. Uuden lämmönlähteen valmistelevat toimenpiteet ja asennus
  7. Uuden lämmönlähteen kytkeminen lämmitysjärjestelmään
  8. Koeponnistus
  9. Loppusiivous ja vanhan lämmönlähteen kuljetus kierrätykseen
  10. Kohteen lopputarkastus ja luovutus

  Kauanko lämmitysremontti kestää omakotitalossa?

  Remontti omakotitaloon valmistuu 1-2 päivän aikana. Remontin aikana talossa voi asua normaalisti, eikä arki häiriinny juurikaan. Lämmitys on pois käytöstä vain uuden lämmönlähteen kytkennän ajan, eli muutaman tunnin.

  Paljonko lämmitysremontin hinta on?

  Omakotitalon lämmönlähteen vaihdon hinta uusittuna maksaa 5000 – 20 000 euroa. Remontin hintaan vaikuttaa merkittävimmin valittava lämmönlähde. Maalämpö on lämmönlähteistä kallein, koska siihen kuuluu porakaivon poraaminen.

  Lämmitysremonttiin saa ely-keskuksen tukea aina 4000€ asti. Tukea saa, kun asunnon energiatehokkuus kasvaa vähintään 30% todistetusti omakotitaloissa ja 20% rivitaloissa sekä kerrostaloissa. Tukeen on varattu rahaa 100 miljoonaa euroa vuosien 2020-2023 aikana.

  Miksi valita Takuuputki?

  Takuuputki on erikoistunut omakotitalojen lämmönlähteiden uusintaan. Vanhat lämmönlähteet ovat meille tuttuja ja osaamme vaihtaa sekä suositella sopivaa nykyaikaista ratkaisua taloon kuin taloon.

  Takuuputken tavoitteena on olla paras työpaikka putkimiehelle, oikea putkimiehen paratiisi. Paras työpaikka houkuttelee parhaa tekijät, jolloin myös laatu on takuulla alan kärkeä.

  Putkimies tykkää, kun tekijää arvostetaan, palkkaus on reilu, työkalut ovat parasta laatua, projektit johdetaan ja organisoidaan hyvin – kukaan parhaista tekijöistä ei opiskellut putkimieheksi saadakseen viettää päivät pitkät tukussa. Hyvä putkimies haluaa tehdä töitä ammattilaisten kanssa, eli muiden hyvien putkimiesten kanssa.

  Kun valitset Takuuputken, voit luottaa siihen, että saat alan kärkitekijät hommiin. Et välttämättä saa meiltä halvinta tarjousta, mutta kokonaisuutta katsoessa olemme edullinen. Kun asiat tehdään kerralla oikein, säästyy aikaa, hermoja ja rahaa.

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!