Käyttövesiremontti omakotitaloon lisää asumisen laatua

Toteuta käyttövesiremontti Takuuputken kanssa:

1. Erinomainen hinta-laatusuhde

2. Nuoret ja reippaat ammattilaiset

3. 30 v. järjestelmätakuu

Ovatko talosi käyttövesiputket käyttöikänsä päässä?

Vanhat putket ovat vesivahinkoriski erityisesti 80 luvulla rakennetuissa ja sitä vanhemmissa taloissa. Vanhan putkiston uusiminen pienentää vesivahingon riskiä. Omakotitalojen käyttövesiremontti hoituu ammattilaiselta nopeasti ja hyvissä ajoin tehtynä se nostaa talon arvoa.

Pyydä maksuton arvio remontista

  Olen kiinnostunut:

  Lähettämällä arviopyynnön hyväksyt tietosuojaselosteen.

  Katso videolta Takuuputken ajatuksia remontista

  Takuuputken tapa tehdä

  TAKUULLA PAIKALLE SOVITUSTI

  Tulemme paikalle sovittuna aikana. Kunnioitamme asiakkaamme sekä mahdollisten muiden työlajien harjoittajien aikaa.

  TAKUULLA HUOLELLINEN

  Teemme työt huolellisesti jokaisessa työn vaiheessa. Tämä on yksi salaisuuksistamme tyytyväisen asiakkaan takana.

  TAKUULLA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

  Työn jälkeen asiakkaan tulee olla tyytyväinen. Se oikeuttaa Takuuputken olemassaolon, sillä emme näe järkeä toiminnassa, jonka lopputuloksena asiakas on tyytymätön.

  JÄRJESTELMÄTAKUU

  Kun työt on tehty hyvin, annamme toimittamallemme järjestelmälle pitkän takuun, joka takaa asiakkaan mielenrauhan järjestelmän elinkaaren aikana.

  ASIAKASPALAUTTEITA

  Näin käyttövesiremontti tehdään oikein

   
  Onnistunut käyttövesiremontti syntyy toimivaksi todetun prosessin tuloksena. Kun asiat tehdään huolellisesti ja oikein heti alusta alkaen, saadaan takuulla hyvä lopputulos. Käyttövesiremonttiin kuuluu seuraavat vaiheet, joista toimitetaan remontin lopuksi asiallinen dokumentaatio.

  1. Tarvekartoitus ja suunnitelman teko
  2. Tarjous ja sopimus
  3. Työn aikataulutus ja resursointi
  4. Aloituskatselmus kohteessa
  5. Läpivientien poraaminen
  6. Putkilinjojen asennus
  7. Vesikalusteiden asennus
  8. Uuden järjestelmän kytkentä
  9. Koeponnistus
  10. Loppusiivous
  11. Kohteen lopputarkastus ja luovutus

  Miten aloittaa remontin valmistelut?

  Ensimmäisenä kannattaa pyytää Takuuputken asiantuntija paikalle arvioimaan käyttövesiremontin tarve juuri sinun taloosi. Voit käyttää tässä myös ulkopuolista asiantuntijaa, mikäli koet sen sinulle mieluisammaksi.

  Kun tarvekartoitus on tehty, voidaan sen perusteella tehdä suunnitelmat remontista, mikäli putkisto on uusimisen tarpeessa.

  Suunnitelmien perusteella laskemme halutessasi sitovan tarjouksen paikan päällä, jota voit verrata jo mahdollisesti aikaisemmin vastaanottamiisi tarjouksiin.

  Paljonko käyttövesiremontin hinta on?

  Omakotitalon käyttövesiputkiston hinta uusittuna maksaa 3 000 – 7 000 euroa. Putkiremonttisi hintaan vaikuttaa mm. vaihdettavien vesikalusteiden määrä ja laatu, putkivetojen määrä sekä läpiviennit.

  Remontin työnosuudesta saa kotitalousvähennystä, joka vuonna 2021 on henkilöä kohden 2250 euroa ja työn voidaan vähentää 40% työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Pariskunta voi siis saada yhteensä 4500 euroa vähennystä.

  Kauttamme järjestyy myös remontin rahoitus yhteistyössä OP pankin kanssa.

  Miksi valita Takuuputki?

  Takuuputki on erikoistunut omakotitalojen käyttövesiputkien remontointiin. Tunnemme iäkkäät vesiputkistot kuin omat taskumme ja osaamme tehdä putkiremontin kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

  Takuuputken tavoitteena on olla paras työpaikka putkimiehelle, oikea putkimiehen paratiisi. Paras työpaikka houkuttelee parhaa tekijät, jolloin myös laatu on takuulla alan kärkeä.

  Putkimies tykkää, kun tekijää arvostetaan, palkkaus on reilu, työkalut ovat parasta laatua, projektit johdetaan ja organisoidaan hyvin – kukaan parhaista tekijöistä ei opiskellut putkimieheksi saadakseen viettää päivät pitkät tukussa. Hyvä putkimies haluaa tehdä töitä ammattilaisten kanssa, eli muiden hyvien putkimiesten kanssa.

  Kun valitset Takuuputken, voit luottaa siihen, että saat alan kärkitekijät hommiin. Et välttämättä saa meiltä halvinta tarjousta, mutta kokonaisuutta katsoessa olemme edullinen. Kun asiat tehdään kerralla oikein, säästyy aikaa, hermoja ja rahaa.

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!